Biträdande konstruktör/ konstruktör inom VVS

Bygg-Teknik i Malung AB är ett familjeföretag med ett brett kunnande inom bygg och VVS-branschen. Vi hjälper våra kunder genom hela byggprocessen med allt från framtagning av ritningar, upphandling av entreprenörer, kontakten med myndigheter, energiberäkningar, brandskyddsbeskrivningar, installationshandlingar samt projektledning. Tillsammans utför vi 100-150 olika uppdrag per år till olika uppdragsgivare.

Nu expanderar vi och söker därför dig med teknisk kompetens inom VVS. Er främsta arbetsuppgifter blir att arbeta som biträdande konstruktör/konstruktör för rådgivnings- och projekteringsuppdrag inom VVS, Styr- och övervakning och Energi/Miljö till vårt kontor i Malung.

Våra uppdragsgivare finns bland annat inom kommuner, industrin, entreprenörer och fastighetsbolag. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, där stor vikt läggs på att ge medarbetaren möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Som person vill vi att du är nyfiken, positiv, prestigelös och ansvarskännande samt drivande och initiativrik. Har lätt för att samarbeta och är naturligt serviceminded. Du värdesätter ett utåtriktat jobb där du får bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100% tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig!

Meriterande
- B-körkort
- CAD kunskaper (gärna Magic CAD)
- Tidigare erfarenhet från VVS-branschen
- Datorvana

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.
Intervjuer sker löpande skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Mer upplysningar kan ges av Jörgen Sigfrids: 070-533 46 36

Maila din ansökan till: jorgen(at)byggteknik.se